Elixir of the Sea

Ahogy a hullámok és az áramlatok formálják a partokat, faragják Costa Brava kőszikláit, a borok ízvilágát is teljesen egyedülálló módon alakítják …

Úgy, ahogy arra csak a tenger nyers ereje képes.

A bor..

… hogy ELIXÍR-ré váljon, hosszú utat kell megtennie. Ez az út a híres Spanyol borvidéken, Priorat-ban kezdődik.

Boraink a régió egyik legősibb borászatában készülnek. Az évszázadokkal korábban ezeket a földeket művelő szerzetesek eljárásait új, korszerű technológiákkal kombinálják.
Az itteni vörös agyag, és palás kőzet alapú talaj, egy különleges ízvilágot ad a bornak.

Costa Brava méltán lett híres a gazdag tengeri élővilágáról.

Boraink azokban a vizekben érlelődnek, amelyek a Cap de Creus és a Medas-szigetek nemzeti parkjait ölelik körül tiszta és tápanyagban gazdag áramlataikkal. A tenger állandó mozgása finoman ringatja palackjaink bölcsőjét.

Ez az a hely, ahol az anyatermészet veszi őket gondjaiba. 

„Gergő és Mariona elkötelezettsége a minőség, az innováció és a csak a legjobb partnerekkel való együttműködés iránt megmutatkozik az ElixSea borok minden cseppjében.

Elegáns, mégis erőteljes, minden üveg egyedi műalkotás.

Minden borkedvelőnek ki kell próbálnia! ”

Sharon Grundy

DipWSET, WSET oktató és a Wine Courses Barcelona alapítója

„Eleinte szkeptikusak voltunk, hogy vajon a tenger alatt érlelt bor meghaladja-e a pincében érlelt bor minőségét.

A LegaSea első poharától borszakértői csapatunk kétségek nélkül meg volt győzőve a tenger alatti bor elképesztő minőségéről és ízéről.

Ügyfeleink is el voltak ragadtatva – az első évjárat napokon belül elfogyott! ”

Heiko Schimeczek

A Collectors Wine World ügyvezető igazgatója- Az ElixSea kizárólagos partnere Németországban

„Lehetőségem volt részt venni egy közvetlen összehasonlításos elemzésen a 6 hónapig a pincében tárolt bor és az ugyanez idő alatt 20 méterrel a tenger fenekén tárolt bor között. Rendkívüli tapasztalat volt. „

Ángeles Tegtmeyer

Dipl.WSET,nemzetközi borkereskedelmi tanácsadó

Tenger alatti pincészetünket..

.. innovatív technológiával terveztük, több éves tenger alatti kísérletezés tapasztalatával. Érlelő bölcsőinket úgy fejlesztettük ki, hogy azok elősegítsék a tengeri élővilág fejlődését a területen, menedéket biztosítsanak a kisebb élőlényeknek és optimalizálják a borok fejlődését a tengeri áramlatok által. Több tapasztalt kutatócsoport, mint például a CSIC és az UdC  is segíti ezen munkálatainkat.

Elkötelezettség

Az Elixsea Beverages elkötelezett támogatója bolygónk egészsége megőrzésének. Szoros együttműködésben állunk szervezetekkel, alapítványokkal és kutatóközpontokkal egy új víz alatti ökoszisztéma létrehozása, védelme, és népszerűsítése érdekében.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop